Kanal D’nin başrolleri; Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Aykaç, Gökçe Yanardağ, Simay Küçük Tuna, Hasan Şahintürk, Ece Dizdar, Deniz Türker, Merve Hazer ve Hale Akınlı paylaştıkları gençlik dizisi
Güneşi Beklerken hem tv hem de internette izlenme rekoru kırıyor.
Güneşi Beklerken 3. bölüm yayınlandı. Güneşi Beklerken yeni bölümde neler yaşandı? Zeynep'i parktaki yangından kim kurtardı.
Güneşi Beklerken 3. bölüm de Zeynep lunaparkata yangın içinde kaldı. Melis olanları Barış'a anlatınca beklenmedik birşeyle karşılaştı. Barış, Melis'i orada bırakıp Zeynep'i kurtarmak için lunaparka gitti ve yangının içinden Zeynep'i kurtardı.
Zeynep kendisine yapılan bu tuzağa çok fazla kızmış haldedir. Kerem ise ailesiyle sorunlarını konuşup çözmeye çalışır fakat olaylar çıgırından çıkar. Babasına öfkeli olan Kerem evden fırlayıp gider.
Kerem tam arabasına binmek üzeredir ki Zeynep gelir. Zeynep, Kerem'den kendisine yaptığı şeyin hesabını sormak ister. Kerem'in arabasına binen Zeynep inmek istemeyince birlikte yola çıkarlar.
Kerem'in arabası arızalanır ve kaza yapar ikili. Kerem ile birlikte ormanda mahsur kalan Zeynep çok korkmuş ve öfkeledir. Ormanda ikli yakınlaşır. Ormandan kurtulmak için Zeynep yol arar ve kurtulurlar.
Okula birlikte giden Zeynep ve Kerem hakkında dedikodular çıkar. Zeynep, Kerem'e bunun hesabını sormak isterken Kerem'e bir tokat attı. Tokata sinirlenen Kerem , Zeynep'in üstüne yürüdü. Barış araya girip Kerem'i sakinleştirmeye çalıştı.
Cihan, Zeynep'in düştüğüm durumu öğrenir ve Kerem'e ders vermek için yanına gitti. Kerem ise öğretmeni olan Cihan'a sert tepki verince tehditler hava da uçtu.
Demet, Cihan'ı gördü. Cihan'a Zeynep'in kendi kızı olduğunu Demet söyleyecek mi? Güneşi Beklerken 4. bölümde nele olacak.
Güneşi Beklerken 4. Yeni Bölüm ile 23 Temmuz salı ekranlara gelecek.